Quantcast

Nový sportovní balíček v HD+

| redakce | tisk

Zákazníci německé satelitní platformy HD+ si mohou předplatit nový balíček se sportovními kanály. Nový balík s názvem trendSports obsahuje stanice Sport1+, Sportdigital Fussball, EDGEsport a WAIDWERK. Díky novým program získají diváci přístup k více než 2 tisícům hodin živého sportu za rok.

V rámci promo akce je balíček trendSports dostupný na všech aktivních kartách HD+ platících zákazníků bez jakýchkoliv dalších poplatků a to až do 28.2.2021. Po tomto termínu budou uvedené sportovní stanice k dispozici jen těm zákazníkům, kteří si balíček trendSports objednají. Cena byla stanovena na 5,99 eur měsíčně.

Novž sportovní balíček (foto: HD+)
▲ Novž sportovní balíček (foto: HD+)

Programy zákazníkům platformy HD+, kterou provozuje HD PLUS GmbH, poskytuje společnost TA2 Europe GmbH, která licencuje a prodává speciální televizní kanály v HD rozlišení.

Nabídka balíčku trendSports:

Sport1+
Sport1+ vysílá vybrané zápasy hvězd NBA a NHL a hvězd mezinárodního fotbalu. Ve vysílání jsou také přenosy ženského tenisu a dostihové závody.

Sportdigital Fussball
Stanice vysílá přímé přenosy z fotbalu ze 4 kontinentů a 17 soutěží. Vedle toho vysílá dokumentární filmy, nejlepší momenty a živé rozhovory o mezinárodním fotbalu.

EDGEsport
Program EDGEsport je zaměřen na zábavní a akční sporty z celého světa. Informuje o hlavních událostech ve světě skateboardingu, snowboardingu, jízdách na horských kolech, breakdance, BMX, elektronických sportech (e-sportech), kite surfingu a dalších vodních a motoristických sportech.

WAIDWERK
Vysílání stanice WAIDWERK je určeno pro všechny lovce, rybáře a outdoorové fanoušky. Pořady přinášejí informace o správném vybavení, nejlepších oblastech a nejúspěšnějších metodách rybolovu. Diváci mohou očekávat napínavé pořady o lovu a rybaření, fotografie vzácných zvířat a úchvatnou přírodu po celý den.

technické parametry - Sport1+, Sportdigital Fussball, EDGEsport a WAIDWERK:

Astra 1N (19,2°E), freq. 11,656 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Videoguard





Reklama




Vybrané články