Quantcast

Eurosport 2 HD bude s tenisem. Plánuje Slovak Telekom

| redakce | tisk

Společnost Slovak Telekom chystá změnu v satelitní distribuci panevropského sportovního kanálu Eurosport 2 HD. Tato stanice bude zákazníkům operátora (Nová Digi TV SK a Magio Sat) dostupná s přenosy tenisových turnajů.

Pravděpodobně se program s tenisem objeví i v nabídkách českých DTH platforem Telly a T-Mobile SAT TV, které sdílejí programy se skupinou Slovak Telekom.

Eurosport 2 HD je aktuálně na českém a slovenském trhu poskytován ve dvou verzích - bez a s přenosy z ATP. V současné době diváci skupiny Slovak Telekom nemohou tuto stanici sledovat s tenisovými přenosy.

Podle zjištění webu parabola.cz se na změně distribučního signálu kanálu Eurosport 2 HD ve skupině Slovak Telekom usilovně pracuje. Změna by měla proběhnout ve velmi blízké době.


ATP Tour v Česku a na Slovensku bude na Eurosportu

Eurosport, který se součástí americké skupiny Discovery, provozuje své programy Eurosport 1 a Eurosport 2 v různých programových verzích pro jednotlivé trhy podle rozsahu vysílacích práv, která pro daná teritoria získal. Sportovní fanoušci si jistě vzpomenou, že na českém a slovenském trhu se již v minulosti vysílaly souběžně dvě verze programu Eurosport 2 bez přenosů/s přenosy z německé fotbalové Bundesligy. Postupně byl feed bez Bundesligy z nabídek televizních operátorů nahrazen novou programovou mutací.





Reklama




Vybrané články