Quantcast

Slovak Telekom potvrdil navýšení kapacity na 1W

| redakce | tisk

Společnosti Slovak Telekom a DIGI Slovakia navyšují satelitní kapacitu na pozici 0,8°W/1°W. Společnosti přesouvají téměř všechny televizní stanice na vlastní satelitní kapacitu. Tato změna se týká desítek televizních stanic, včetně maďarských programů.

"DIGI a ST dávají jasně najevo svůj dlouhodobý závazek vůči svým zákazníkům poskytovat kvalitní službu a zajímavý obsah. To platí i po avizovaném odchodu freeSATu ze satelitní pozice 1°W. Jak již DIGI v minulosti avizovala, odchod freeSATu nebude mít na její zákazníky žádný negativní dopad," uvedla společnost DIGI Slovakia.

Divák Digi Slovakia (foto: Digi SK)
▲ Divák Digi Slovakia (foto: Digi SK)

Pro diváky na pozici 1°W zůstává mnoho slovenských, českých či maďarských televizních stanic, které budou divákům dlouhodobě k dispozici. Pro stávající zákazníky DIGI se v současnosti nic nemění - přechod na nové frekvence bude plně automatický.


Slovak Telekom nakoupil další kapacitu, reaguje na odchod freeSATu

Společnost Slovak Telekom uvedla včera do provozu tři nové multiplexy na satelitech Intelsat 10-02 (1°W) a Thor 6 (0,8°W), které zajistí kontinuitu služeb i po odchodu freeSATu z této orbitální pozice.





Reklama




Vybrané články