Quantcast

MTS TV přidá tři mužské kanály

| redakce | tisk

Ruský telekomunikační operátor rozšiřuje programovou nabídku o tři mužské televizní programy. Prozatím budou dostupné abonentům online služby KION a divákům MTS Home TV. Do konce roku se programy objeví i na satelitní platformě operátora (satelit ABS 2A, 74,7°E).

Podle informací obob.tv je mírné zpoždění na satelitní platformě MTS TV způsobeno autorskými právy.

V nabídce MTS se diváci dočkají tří nových programů - Dialogi o rybalke, Arsenal a INSIGHT 4K.

Kanál Dialogi o rybalke se věnuje jedné z nejoblíbenějších volnočasových aktivit Rusů. Pořady stanice vyprávějí o různých metodách rybolovu, rybářském náčiní, vybavení a výstroji rybáře, o chování různých druhů ryb a o zvláštnostech rybolovu v různých krajinných a povětrnostních podmínkách.

Arsenal nabízí pořady s vojenskou a zbrojní tématikou: populární seriály a filmy sovětské kinematografie, dokumentární filmy a vzácné kroniky, přehled posledních novinek vojensko-průmyslového komplexu Ruska a světového vojensko-průmyslového komplexu, zahraniční pořady s armádní tématikou.

Insight 4K přináší reality show, pořady o sportu, cestování, rychlosti, extrémních koníčcích a přírodě, potěší také fanoušky aktivního životního stylu a extrémních sportů.

zdroj: obob.tv





Reklama




Vybrané články