Quantcast

Dětský kanál TiVi5 Monde HD volně na 26E

| redakce | tisk

V pátek 28. ledna 2022 bylo spuštěno vysílání francouzskojazyčného dětského kanálu Tivi5 Monde HD na arabském telekomunikačním satelitu Badr 4 (26°E). Volně vysílaný program je možné přijímat i ve střední Evropě s parabolami o průměru kolem 120 cm.

Tivi5 Monde nabízí divákům pestrý program z frankofonní produkce - kreslené filmy, vzdělávací pořady, dětské seriály, magazíny a celovečerní animované filmy. Vysílání cílí na dětského diváka ve věku od 4 do 14 let. Stanice je poskytována také v USA a ve 30 afrických zemích, kde patří mezi velmi úspěšné projekty.

Tivi5 Monde HD - záběr z příjmu stanice
▲ Tivi5 Monde HD - záběr z příjmu stanice

Díky stanici Tivi5 Monde se mohou děti a teenageři zdokonalovat ve francouzštině a to v pohodlí domova a zábavnou formou s pořady přizpůsobenými pro nejmladší a nejstarší věkovou skupinu.

Na Středním východě je provozovatel také přítomný mezinárodním programem TV5 Monde Maghreb-Orient a také lifestylovým kanálem TV5 Monde Style HD.

Zajímavostí je, že program TiVi5 Monde HD se nevysílá volně ( FTA) přes žádný evropský satelit a distribuce na družici Badr 4 je jedinou možností, jak tento dětský program u nás sledovat.

technické parametry - TiVi5 Monde HD:

• Badr 4 (26°E), freq. 12,072 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články