Quantcast

Skylink vypnul pozice po bývalých kanálech +1

| redakce | tisk

Poslední stopy po programových pozicí po bývalých kanálech s hodinovým časovým posunem zmizely z vysílání. Operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink vypnul pozice Nova +1, Prima +1, Markíza +1, JOJ +1 a JOJ Cinema +1.

První dva kanály sloužily pro diváky Skylinku v Česku, další dva pro zákazníky na Slovensku. Stanici JOJ Cinema +1 mohli sledovat abonenti v Česku i na Slovensku.

Stanice přinášely totožný program jako jejich mateřské kanály s hodinovým časovým posunem (+1 hodina). Stanice byly skvělým doplňkem pro diváky satelitní televize - mohli sledovat svůj pořad o hodinu později, případně pořad od začátku, pokud nestihli začátek na mateřské stanici.

Společnost M7 Group, člen CANAL+, zákazníkům nyní doporučuje využívání OTT služby Skylink Live TV, kde mohou sledovat výše uvedené stanice a pořady těchto provozovatelů prakticky kdykoliv v rámci sedmidenního televizního archívu.

bývalé technické parametry - Nova +1, Markíza +1:

• Astra (23,5°E), freq. 11,937 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

bývalé technické parametry - JOJ +1, JOJ Cinema +1:

• Astra (23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

bývalé technické parametry - Prima +1:

• Astra (23,5°E), freq. 12,343 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

Uvolněná kapacita bude využita pro další chystané programy a služby operátora - mimo jiné pro exkluzivní placený sportovní kanál CANAL+ Sport, který začne vysílat za měsíc se zahájením anglické Premier League, na kterou má vysílací práva od nadcházející sezóny.





Reklama




Vybrané články