Quantcast

Antik TV přichází s rodinným balíčkem ukrajinských TV

| redakce | tisk

Po spuštění bezplatných zpravodajských ukrajinských stanic v prvních dnech ruské invaze přichází košický telekomunikační operátor Antik telecom s prvním plnohodnotným televizním balíčkem stanic s ukrajinskými programy pro diváky v České republice a na Slovensku.

Nový Ukrajinský balík obsahuje 12 stanic různých žánrů - rodinné, filmové, dokumentární, sportovní a dětské programy. Konkrétně obsahuje programy Ukraine 1, Ukraine 2, Film UA Live, 36,6, NLO 2, Star Family, Star Cinema, X Sport, Film UA Drama, Kus Kus, Rybalka TV, Dacha a Nickelodeon Pluto.

Nový Ukrajinský balík na Antik TV CZ/SK (foto: Antik telecom)
▲ Nový Ukrajinský balík na Antik TV CZ/SK (foto: Antik telecom)

V rámci promo akce je od dnešního dne až do konce tohoto měsíce nový balíček dostupný automaticky bez poplatků všem zákazníkům platforem Antiku v České republice a na Slovensku - ve fixních sítích, vysílání přes internet AntikTV SK a Antik TV CZ a od září i v IPTV části služby Antik Sat.

Ukrajinský balík bude od září nabízen za 79 Kč měsíčně v Česku, resp. 2,90 eur měsíčně na Slovensku.

Antik telecom je prvním operátorem v Česku a na Slovensku, který přichází s nabídkou komerčních TV stanic v ukrajinském jazyce pro rostoucí komunitu, která unikla před násilím svého východního souseda.





Reklama




Vybrané články