Quantcast

Pondělní večery na TV Markíza se seriálem Klamstvo

| redakce | tisk

Již třetí letošní seriálovou novinku nabídne svým divákům slovenská televize Markíza. Po startem seriálů "Mama na prenájom" a "Dunaj, k vašim službám" se mohou diváci těšit od 20.2.2023 na nový dramatický seriál s názvem Klamstvo.

Seriálová novinka televize se skládá ze 12 epizod a budou ji patřit pondělní večery od 20:30 hodin.

Nový seriál se pouští na Slovensku zatím do neprobádaných žánrových vod a otevírá citlivou, stále ještě tabuizované téma znásilnění. Napínavý, psychologicky propracovaný dramatický seriál se ptá, či má každý každý příběh skutečně dvě strany a nechává diváků na pochybách až do samotného konce.

Klamstvo - seriálová novinka na TV Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Klamstvo - seriálová novinka na TV Markíza (foto: TV Markíza)

V seriálu Klamstvo se objeví řada známých hereckých osobností jako například Tomáš Maštalír, Monika Horváthová, Ján Dobrík, Ivana Kuxová, Martin Mňahončák, Sarah Arató, Pavel Višňovský, Zuzana Fialová, Matúš Kvietik, Alena Ďuránová, Ľuboš Kostelný či Marek Geišberg.

Novinku pro televizi Markíza ve spolupráci natočila s produkční společností Paprika Studios, která má na svém kontě například seriály "Pán profesor" či "Štastní vs. Štastní". Výroba seriálu probíhala převážně v exteriérech, na více než 70 místech v Bratislavě a okolí.





Reklama




Vybrané články