Quantcast

Comedy Central odstartoval na Ukrajině

| redakce | tisk

Od začátku března vysílá na ukrajinském televizním trhu nový tématický program Comedy Central. Nová stanice nahradila původní kanál Paramount Comedy. Distribuci programu zajišťuje mediální skupina 1+1 Media.

Od svého spuštění je program dostupný na většině typů televizních platforem - tedy v internetových službách (OTT), v kabelových sítích a také na satelitu (DTH) v rámci paketu Viasat Ukraine (Astra 4A).

Comedy Central je globální zábavní značka, která je součástí Paramount, jedné z předních světových mediálních společností, známé pro ikonické značky jako MTV, Nickelodeon a legendární studio Paramount Pictures.

Comedy Central nabízí divákům komediální obsah - nejlepší seriály, pořady a speciály. Stanice cílí na diváky ve věku od 18 do 49 let a oslovuje přibližně 300 milionů domácností ve více než 150 zemích.

Stanice pod současným názvem byla spuštěna v USA v roce 1991. Televizní stanice přinesla v různých časech premiéry pořadů jako animovaného seriálu "South Park", populárního satirického projektu "The Daily Show", stand-up vystoupení světoznámých komiků Amy Schumera a Kevina Harta a mnoho dalšího.





Reklama




Vybrané články