Quantcast

Prima ZOOM slaví 10. narozeniny

| redakce | tisk

Prima ZOOM, jeden z tématických kanálů skupiny FTV Prima, slaví významné výročí. je to již 10 let od spuštění televizní stanice věnované dokumentárním filmům a seriálům ze světa i z domova.

Stanice ve 14 tématických blocích nabízí dokumenty od světových produkčních společností v čele s BBC, National Geographic, Discovery nebo ZDF, ale i oblíbenou českou tvorbu.

Prima ZOOM dosáhla celodenní share 1,52% v období od 1. ledna 2022 do 28. února 2023 v CS 15+.

Nové programové schéma Prima ZOOM (foto: FTV Prima)
▲ Nové programové schéma Prima ZOOM (foto: FTV Prima)

Od března Prima ZOOM divákům přinese přehlednější programové schéma i jeden z nejoblíbenějších seriálů - Utajené příběhy českých dějin V. Odstartují novinkové série Vetřelci dávnověku XIII a Letecké katastrofy: Nové důkazy, Velké útěky s Morganem Freemanem a český seriál Polární putování s Petrem Horkým - o jeho dobrodružství v Antarktidě. Takové jubileum si také zaslouží zbrusu novou image kampaň, jejímž hlavním claimem je „Nejpestřejší podívaná už 10 let“.

Kampaň Prima ZOOM se zaměřuje na širokou žánrovou nabídku stanice. Snahou je i posílení povědomí o programových změnách, které provozovatel připravil. Bloky "Extrémy" se bude vysílat dvakrát týdně - v úterý a středu 22-24 hodin. Zjednodušené schéma denních a nočních repríz - v černých blocích divák najde spíše dokumenty pro muže a v modrých širokou škálu vizuálně krásných a zajímavých snímků pro ženy, ale i celou rodinu.





Reklama




Vybrané články