Quantcast

Skylink: CANAL+ Action HD a Nat Geo HD v květnu pro všechny

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: CANAL+ Action HD a Nat Geo HD v květnu pro všechny

V pátém měsíci roku 2023 jsou pro všechny zákazníky satelitní a internetové platformy Skylink a Skylink Live TV dostupné dva programy bez ohledu na to, zda je mají předplacené.

V rámci květnového volného vysílání jsou klientům lucemburského operátora M7 Group, člena CANAL+, dostupné dva programy - převážně filmový kanál CANAL+ Action HD a dokumentární stanice Nat Geo HD.

Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)
▲ Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)

Stanice CANAL+ Action již 11. května představí první horkou seriálovou novinku Django a odvysílá ji v české premiéře. Ve 20:05 hodin čekají na diváky rovnou dva díly moderního westernu s hvězdným obsazením.

National Geographic se v pětidílné sérii UFO: Zkoumání fenoménu bude celý květen zabývat možnou existencí záhadných objektů, které byly spatřeny na obloze. S populárním vědeckým kanálem diváci poodhalí roušku tajemství a budoucnosti v pořadu Kosmos: Možné světy.

Obě stanice, CANAL+ Action i National Geographic, jsou díky volnému vysílání dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - CANAL+ Action HD:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,973 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

technické parametry - National Geographic HD:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články