Quantcast

Telenovela Skrytá vášeň na TV Doma s novými díly

| redakce | tisk

V roce 2003 na televizní svět přišla jedna z nejoblíbenějších telenovel - Skrytá vášeň. Okamžitě se stala hitem a prodala se do více než 100 zemí. Zamilovali si ji i diváci na Slovensku, kteří se nyní mohou těšit na nové díly.

Po téměř dvou desetiletích - v roce 2022 - vzniklo pokračování Skryté vášně. Nové části pod názvem „Skrytá vášeň - Příběh pokračuje“ bude nyní vysílat televize Doma. Poprvé již v pondělí 19.6.2023 v 15:15 hodin a to vždy po dvou dílech za sebou.

Telenovela Skrytá vášeň - Příběh pokračuje se objeví na TV Doma (foto: TV Markíza/TV Doma)
▲ Telenovela Skrytá vášeň - Příběh pokračuje se objeví na TV Doma (foto: TV Markíza/TV Doma)

Tvůrci v premiérových částech posunuli známou romantickou značku na novou úroveň, kouzlo původního seriálu však zůstalo zachováno. Nová Skrytá vášeň se kompletně natáčela v malebném historickém městečku v Kolumbii, o krásné scenérie tak není nouze.

Co je ovšem nejlepší, nabídku zahrát si v seriálu přijali všichni klíčoví herci známí z původní série. A to i včetně kubánské hvězdy Maria Cimarra, který ztvárňuje ikonickou postavu Juana Reyese, a toto jaro si na Slovensku zasoutěžil v úspěšné taneční show Let's Dance. Vedle známých tváří se divákům představí i nová generace Reyesových.

zdroj: Markíza





Reklama




Vybrané články