Quantcast

Skylink má zájem o programy Premier Sport 1 a 2

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink má zájem o programy Premier Sport 1 a 2

Programová nabídka satelitní a internetové televize Skylink, respektive Skylink Live TV, by se mohla rozšířit o další sportovní kanály - konkrétně o programy s prémiovými sporty Premier Sport 1 a Premier Sport 2.

Provozovatel služeb, lucemburská společnost M7 Group, člen skupiny CANAL+, by chtěl tyto stanice zařadit do programové nabídky.

"Již před časem jsme projevili zájem o programy Premier Sport 1 a 2," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník ze společnosti M7 Group, která DTH platformu Skylink a OTT službu Skylink provozuje.

Skylink v domácnosti (foto: M7 Group)
▲ Skylink v domácnosti (foto: M7 Group)

"Byla nám přislíbena komerční nabídka, ale zatím nedorazila," poznamenává.

Zároveň si myslí, že není mezi provozovateli těchto stanic vítán.

"Je samozřejmě plným právem vysílatele volit si distributory svého vysílání. Nic proti tomu," říká Jaromír Glisník. "Třeba se to časem změní, kdo ví," doplnil.

Programy Premier Sport 1 a Premier Sport 2 jsou dostupné jen u vybraných největších telekomunikačních operátorů v České republice a na Slovensku.

V nabídce Skylinku se nedávno objevily programy Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které jsou rovněž dostupné jen u největších operátorů v Česku. M7 Group se v září dohodla na komerčních podmínkách zařazení nových stanic do nabídky a od 13.9. je mohou sledovat i diváci Skylinku v Česku a na Slovensku. Ve stejný den se programy CANAL+ Sport a CANAL+ Action objevily v nabídce O2 TV.

CANAL+ Sport vysílá všechny zápasy z anglické fotbalové Premier League. Nedávno majitel platformy ohlásil akvizici těchto práv až do roku 2028.





Reklama




Vybrané články