Quantcast

Majitel Skylinku má práva na Premier League až do roku 2028

| Tisk

Nejlukrativnější fotbalová soutěž světa Premier League bude dostupná u stávajícího vysílatele minimálně do roku 2028. Společnost CANAL+, která vlastní česko-slovenskou satelitní a internetovou platformu Skylink, oznámila prodloužení vysílacích práv na další roky.

Společnost CANAL+ hrdě oznámila, že obnovila práva na celou nejvyšší anglickou soutěž. To znamená na všech 380 západů za sezónu. CANAL+ získala práva jak pro Českou republiku a Slovensko, tak i pro další země skupiny CANAL+, jako jsou Francie, Švýcarsko nebo Vietnam.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Studio Canal+ Sport (foto: parabola.cz)

Haaland, Salah, De Bruyne, Saka, Son, Rashford, Silva, Jesus, Odegaard, Sterling, Alexander-Arnold, Varane, Nkunku, ... Nejpopulárnější, nejikoničtější fotbalová liga se svými hvězdami a legendárními kluby. V soutěži, kde si nikdo nemůže být ničím jistý, letos obhajuje titul proti stále tvrdší konkurenci Manchester City.

Jsme potěšeni, že jsme získali exkluzivní vysílací práva na Premier League pro několik klíčových regionů skupiny. Především to potěší všechny předplatitele, kteří Premier League jednomyslně uznávají jako nejsoutěživější fotbalovou ligu v Evropě, v níž figurují nejlepší kluby a hráči planety. To by nebylo možné bez příkladné práce našich týmů, jejichž skvělé profesionalitě tleskám,“ říká předseda a generální ředitel CANAL+ Group Maxime Saada.

Premier League je silným pilířem naší vysílací strategie ve Vietnamu a Švýcarsku již více než 10 let. Nedávno bylo vysílání z Premier League spuštěno v České republice a na Slovensku, kde si ho naši zákazníci velmi pochvalují. Jsme velmi rádi, že můžeme naše předplatitele i nadále bavit touto výjimečnou soutěží,“ dodává Jacques du Puy, generální ředitel CANAL+ International.

Premier League je nadšena, že může prodloužit dlouhodobé partnerství s CANAL+ až do konce sezóny 2027/28. CANAL+ je vynikajícím partnerem, který na svých zavedených i nových, digitálních platformách poskytuje špičkové a inovativní pokrytí ligy. Těšíme se, že CANAL+ bude i nadále na těchto důležitých územích domovem Premier League,“ poznamenal výkonný ředitel pro média Premier League Paul Molnar.



Přenosy z Premier League jsou dostupné na lineárních kanálech CANAL+ Sport HD a CANAL+ Action HD, další souběžně hrané zápasy na doplňkových streamovacích programech CANAL+ Sport 2 HD až 6 HD. K dispozici jsou zákazníkům satelitní služby Skylink a internetové platformy Skylink Live TV. Vedle toho si je mohou diváci sledovat v rámci streamovací platformy CANAL+.

Své programy nabízí CANAL+ také prostřednictvím třetích stran - v Česku T-Mobile TV (OTT služba Magenta TV a satelitní Magenta TV SAT), na Slovensku Slovak Telekom (OTT platforma Magio TV a satelitní Magio Sat) a DIGI SK. Od 13. září jsou hlavní (vybrané) přenosy z Premier League dostupné i zákazníkům O2 TV v České republice.

redakce





Reklama




Vybrané články