Quantcast

DVTV Extra začal vysílat. Je exkluzivně v síti Magenta TV

| redakce | tisk

V úterý večer 31.10.2023 začal na českém trhu vysílat nový lineární kanál DVTV Extra. Stanice je od svého spuštění výhradně dostupná zákazníkům internetové a satelitní televize Magenta TV (dříve T-Mobile TV).

Název DVTV Extra odkazuje na úspěšnou internetovou televizi DVTV, jejíž název vychází z iniciál hlavních dvou moderátorů - Daniely Drtinové a Martina Veselovského. Vedle pořadů DVTV přináší klasický kanál DVTV Extra také obsah od dalších populárních českých tvůrců, které znají diváci z YouTube a dalších streamovacích platforem a podcastů - například pořadů U Kulatého stolu, Petr Mára, Jirka vysvětluje věci, Kecy a politika, Pastoral Brothers, Čestmír Strakatý, Kluci z Prahy a mnoho dalších.

Pro nové a stávající klienty Magenta TV je program dostupný již od tarifu S.

Nový kanál DVTV EXTRA, jenž technicky zajišťuje společnost TIVIO STUDIO, se zákazníkům aktivuje automaticky na programové pozici 14 na digitální a satelitní TV, aniž by bylo nutné jakkoliv měnit nastavení televize, nebo platit něco navíc. V praxi se bude jednat o minimálně 6 hodin premiérového obsahu denně plného rozhovorů DVTV a videí českých tvůrců, které doplní programové upoutávky v bloku cca 70 vteřin. Kanál nabídne standardní funkci zpětného zhlédnutí až 7 dnů.





Reklama




Vybrané články