Quantcast

Novinky O2 TV: BBC Earth, Strike TV a brzy Nova Sport 5 a 6

| redakce | tisk

Nové kanály se sportovním obsahem i pořady pro celou rodinu. Během února rozšiřuje operátor O2 TV programovou nabídku o nové stanice. Pro fanoušky dokumentárních pořadů nabízí od 20.2. stanici BBC Earth.

Tu mohou sledovat zákazníci od tarifu O2 TV Bronzová.

Pro fandy filmů a seriálů je v nabídce AXN (nově od balíčku O2 TV Stříbrná) a na výpravné příběhy zaměřenou stanici AXN White (od balíčku O2 TV Zlatá s Voyo).

Programové novinky v O2 TV (foto: O2 TV)
▲ Programové novinky v O2 TV (foto: O2 TV)

Od 20. února nabízí operátor stanici Strike TV se sportovně-zábavným obsahem a to včetně zápasů wrestlingové asociace WWE nebo zápasy WBA, WBC, IBF a WBO věnované boxu. Stanice je součástí od balíčku O2 TV Modrá a v předplaceném tarifu O2 TV Sport Premium.

Na konci února - přesně 29.2. - začnou v O2 TV vysílat dva nové kanály pod značkou Nova Sport - programy Nova Sport 5 HD a Nova Sport 6 HD. Stanice budou součástí od balíčku O2 TV Bronzová a předplaceného tarifu O2 TV Sport Premium.

Diváci se tak mohou těšit na špičkový motosport v čele s prestižními závody Formule 1, které doplňují širokou nabídku motosportů jako je MotoGP, WRC a NASCAR.

zdroj: O2 TV





Reklama




Vybrané články