Quantcast

Dramatický seriál Jablka ze stromu nepadají míří na SkyShowtime

| redakce | tisk | názory

SkyShowtime potvrdila, že nový dramatický seriál Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají) bude k dispozici exkluzivně na platformě od 23. dubna.

První tři epizody budou k dispozici v den premiéry, nové epizody pak každý další týden.

Seriál Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají) na motivy New York Times bestselleru od Liane Moriarty se soustředí na zdánlivě dokonalou rodinu Delaneyových.

Seriál Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají) (foto: SkyShowtime)
▲ Seriál Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají) (foto: SkyShowtime)

Bývalí tenisoví trenéři Stan (Sam Neill) a Joy (Annette Bening) prodali svou úspěšnou tenisovou akademii a jsou připraveni přežít to, co mělo být zlatými léty jejich života. Zatímco se těší na čas strávený se svými čtyřmi dospělými dětmi (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), vše se změní, když na dveře Joy a Stana zaklepe zraněná mladá žena a přinese vzrušení, které jim chybělo. Když však Joy náhle zmizí, její děti jsou nuceny přehodnotit takzvané dokonalé manželství svých rodičů, protože na povrch začnou vyplouvat nejtemnější rodinná tajemství.

"Apples Never Fall (Jablka ze stromu nepadají) je Liane Moriarty ve své nejlepší formě a já jsem nesmírně vděčný a pyšný na to, že mi dala příležitost přenést tento příběh na filmové plátno. Sledovat rodinu Delaneyových, jejíž dokonalá maska skrývá nesčetná tajemství, jak se začíná rozplétat, je chvílemi bláznivě vtipné, jindy něžné a dojemné, ale vždy napínavé. Lianiny postavy jsou temperamentní a komplikované, a celý její příběh vypráví o tom, jak nás dokážou nejvíc zranit naši nejbližší. Připadalo mi, že tyto prvky dohromady dávají skvělý základ poutavému seriálu. A naše skvělá showrunnerka Melanie Marnich dokázala spolu s našim neuvěřitelným hereckým obsazením v čele s Annette Bening a Samem Neillem přivést knihu k životu tím nejnapínavějším a nejdojemnějším způsobem," uvedl ve svém komentáři výkonný producent David Heyman.

zdroj: SkyShowtime

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články