Quantcast

AMC: Daryl Dixon hlásí návrat a pokračuje v boji s živými mrtvými

| redakce | tisk | názory

Seriálový fenomén The Walking Dead pokračuje příběhem postavy, která se zrodila až pro televizní zpracování. Připravte se, v dubnu na obrazovky vstupuje Daryl Dixon. Exkluzivně budete moci sledovat jeho cestu až do daleké Francie, kde stále vzdoruje hrozbě ze strany mrtvých. Dívejte se od 8. dubna ve 22:00 hodin na AMC.

V původní komiksové předloze seriálu The Walking Dead byste postavu Daryla Dixona hledali marně, stal se však velmi výraznou a nepostradatelnou součástí televizního zpracování. A to natolik, že se po ukončení původního seriálu dočkal vlastní série.

Daryl Dixon, kterého bravurně hraje Norman Reedus, je mladším bratrem Merla Dixona a také jedním z přeživších apokalypsy. Na rozdíl od svého bratra není tak tvrdý, ale násilnické sklony mají oba. Není se čemu divit, jejich dětství bylo násilí plné. Daryl je však skvělý stopař a lovec, jehož kuše nikdy nemine cíl. Přesto dlouhou dobu žije ve stínu svého staršího bratra. Po Merlově zmizení se spojuje se skupinou, v níž se stává pravou rukou jejího vůdce. Daryl se nakonec stává nejdéle přeživší postavou celého seriálu The Walking Dead a jeho samostatný příběh se začíná psát ve chvíli, kdy opustí Společenství.

Seriál The Walking Dead: Daryl Dixon (foto: Emmanuel Guimier/AMC)
▲ Seriál The Walking Dead: Daryl Dixon (foto: Emmanuel Guimier/AMC)

Řízením osudu se Daryl Dixon dostává k břehům Francie, které se nachází v troskách, ale vytrvale vzdoruje hrozbě mrtvých. Ihned po svém příchodu Daryl nechtěně ohrozí život mladého chlapce s výsadním postavením v rámci vznikajícího náboženského hnutí. Uzavřou spolu dohodu, Daryl chlapci pomůže, pokud mu na oplátku jeho lidé pomohou s návratem do Ameriky. Než k tomu však dojde, musí se vypořádat s řetězcem násilných událostí.

Sledujte pokračování seriálu o zombie apokalypse, první řada The Walking Dead: Daryl Dixon vstupuje na obrazovky 8. dubna ve 22:00 a televizní stanice AMC odvysílá nové díly každé pondělí.

zdroj: AMC

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články