Quantcast

Concert Channel, XXHome a MQuadrat mají zelenou

| redakce | tisk

Komise pro zkoumání koncentrace v médiích KEK (Die Kommission zur Ermittlung der Konzentration im Medienbereich) dala v Německu zelenou novým kanálům - Concert Channel, XXHome, MQuadrat, Hamsi TV.

O licenci pro program MQuadrat požádala společnost Deutsche Fernsehwerke GmbH. Stanice MQuadrat bude přinášet plnoformátový program pro gaye. Kanál se bude vysílat nekódovaně přes satelit Astra (19,2°E), IPTV platformy, případně i kabelové sítě a v DVB-H.

Společnost Cubico Media TV získala licenci pro tématický kanál, který zatím vzniká pod pracovním názvem XXHome. Vysílání stanice přinese pořady o životním stylu. Vysílat bude volně přes satelit Astra (19,2°E), německé kabelové sítě, IPTV, DVB-H a internet.

Třetím z licencovaných programů je Concert Channel. Program bude šířen přes satelit a v dlouhodobém horizontu se počítá s distribucí v německých kabelových a IPTV platformách.

Pro turecký trh může vysílat s německou licencí stanice Hamsi TV. Jedná se 24 hodinový infotainment program v německém a tureckém jazyce. Program bude volně šířit satelit Türksat 2A (42°E).





Reklama




Vybrané články