Quantcast

Canal Digitaal představí nabídku programů na 23,5E

| Martin Vyleťal | tisk

Provozovatel nizozemské satelitní pay-tv platformy Canal Digitaal a belgická sesterská společnost TV Vlaanderen plánují rozšířit programovou nabídku. Tentokrát na pozici 23,5°E. Nové programy těchto platforem budou představeny 29. října 2007 během dealerského dne Canal Digitaal.

Paket bude rozšířen o pět tématických programů nizozemského veřejnoprávního broadcastera. Nabídka se bude skládat ze stanic Humor TV (komediální kanál), ConsumentenTV (spotřebitelské informace), Geschiedenis (kanál věnovaný historii), HollandDoc (dokumentární kanál) a speciální televize best of/carousel channel s highlighty z dalších 13 tématických programů.

V současné době probíhají jednání s distributory tématických kanálů - včetně National Geographic (Nat Geo Wild a HD program) a Discovery (digitální multiplex a HD program). Canal Digitaal spustí HD nabídku později (zřejmě na jaře příštího roku).

Canal Digitaal si na pozici 23,5°E nedávno pronajal celkem 2 transpondéry. Nabídka programů bude doplňkem k vysílané službě na primární pozici Astra (19,2°E).

zdroj: broadbandtvnews





Reklama




Vybrané články