Quantcast

Technisat začal dodávat karty Tevistar na Premiere

| redakce | tisk

Výrobce set top boxů a další zábavní techniky Technisat začal do nových dodávek digitálních satelitních přijímačů Technisat Digit MF-4S přidávat přístupovou kartu pro příjem programové nabídky Premiere Thema německé platformy Premiere.

Dekódovací karta pracující v systému Conax dodávaná Technisatem pro příjem Premiere se nazývá Tevistar. Karta zatím ale není schopná přijímat Premiere Thema - k příslušným programům Premiere ještě nebyl připojen kódovací systém Conax. Celá nabídka Premiere je kódovaná Betacrypt + Nagravision 2 a od podzimu loňského roku je část nabídky (Premiere Thema) kódovaná v rámci simulcryptu také systémem CryptoWorks pro rakouské domácnosti, které již využívají příjem základních programů ORF+ATV+Austria 9 z dekódovacích karet ORF.

Premiere začne používat Conax během prvního kvartálu letošního roku. Pak bude možné s kartou Tevistar přijímat 2 měsíce zdarma Premiere Thema, po registraci další měsíc.

Snahou Premiere (Astra, 19,2°E) je zajistit širokou technickou dostupnost placené televize v německých a rakouských domácnostech.

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články