Quantcast

Další konference Milníky digitální TV bude v Praze

| redakce | tisk

Dne 22. ledna 2008 v 9:30 hodin se bude v Kongresovém centru Praha konat další odborná konference s panelovou diskusí Milníky digitální televize v České republice. Z obsahu konference: Budoucnost televizního vysílání , Spotřební elektronika - trendy roku 2008, Contribution and Encoding of HDTV, case study from Telenor, TPP dnes a zítra, Výhled práce NKS a informační kampaň, Co nového v ADT, Role Digi Monitoru v procesu digitalizace.

V závěrečné části konference (ve 14:40 hodin) se bude konat panelová diskuse za účasti Zdeňka Zajičíka (náměstek ministerstva vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví), Jaroslavy Novákové (obdob správy kmitočtového spektra ČTÚ), Petra Chajdy (výkonný ředitel Prima TV), Pavla Hanuše (vedoucí projektu digitalizace ČT), Michala Táborského (ředitel pro strategii a vývoj IPTV O2), Leoše Pohla (předseda představenstva CDG), Martina Kubackého (generální ředitel Astra CEE), Leiva Erika Svenninga (director CEE Telenor Satellite Broadcasting AS), Michala Bezoušky (Technical and Training Manager, Philips ČR).

Generálním partnerem akce je firma Samsung, hlavními partnery SES Astra Sony a partnery Philips, Sloane Part a Telenor Broadcasting.





Reklama




Vybrané články