Quantcast

Novinka zpravodajství ČT: Počasí ve světě

| redakce | tisk

Program ČT24 obohatí od 10. 4. 2008 nová relace Počasí ve světě. Ta bude ve všední dny přinášet komplexní zpravodajství o počasí zejména v zahraničí, ale i doma.

Ryze zpravodajský kanál České televize ČT24 zařadí do svého programu novou relaci Počasí ve světě. Poprvé ji diváci uvidí 10. dubna 2008 od 18.40 hodin.

Desetiminutový pořad bude vysílán pravidelně každý všední den, nabídne zprávy o počasí ve světě, předpovědi počasí pro blízké i vzdálené oblasti, informace o mimořádných projevech počasí v zahraničí i v republice. Součást scénáře budou tvořit také komentáře odborníků k aktuálnímu dění v atmosféře.

Počasí ve světě budou připravovat a uvádět moderátoři počasí Taťána Míková, Pavel Karas, Alena Zárybnická a Michal Žák. Očekává je upravené zpravodajské studio. Při klíčování na modrou plochu se nově uplatní 3D grafika.

Česká televize neustále rozvíjí svůj zpravodajský servis, jednu ze stěžejních oblastí služby veřejnosti. Počasí ve světě je jedním z mnoha letošních výsledků tohoto kontinuálního úsilí.

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články