Quantcast

Sci-Fi a Universal Channel nyní i v Rumunsku

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 17. dubna 2008 spustil NBC Universal Global Networks televizní stanice Sci-Fi Channel a Universal Channel v Rumunsku na platformě AKTA, známá také pod dřívějším označením MAX TV.

Stanice Universal Channel a Sci-Fi jsou součástí skupiny NBC Universal Global Networks v Rumunsku kam také patří Hallmark Channel, Movies 24 a joint venture KidsCo. Obě nové stanice vysílají od 9:00 do 03:00 hodiny 7 dní v týdnu. Sci Fi a Universal Channel jsou v analogové i digitální kabelové nabídce AKTA. Programy se vysílají přes satelit Hot Bird (13°E), na kmitočtu 12,322 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Signál je kódován systémy Viaccess a Conax.

"Jsme potěšeni, že můžeme stanice Sci Fi a Universal Channel nabízet na významném trhu jako je ten rumunský," řekl Roma Khanna, prezident NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives. "Start Universal Channel a SCI FI jsou součástí strategie komplexního růstu v Rumunsku, kde již úspěšně působí Hallmark Channel," uvedl Colin McLeod, generální ředitel pro střední a východní Evropu NBC Universal Global Networks.





Reklama




Vybrané články