Quantcast

Premiere Star se rozšíří o Eurosport 2

| redakce | tiskobrázek k článku: Premiere Star se rozšíří o Eurosport 2

Programová nabídka Premiere Star se k 29. květnu 2008 rozšíří o sportovní kanál Eurosport 2. Po NASN to bude v pořadí již druhý sportovní kanál v této nabídce a v pořadí 18. program Premiere Star.

Eurosport 2 přináší aktuální sportovní zpravodajský servis, okolo 1300 hodin přímých přenosů z mezinárodních sportovních událostí jako je tenis, motosport a řada dalších. Kanál dále přináší utkání EHF Champions League v házené, ULEB Cup v basketbalu či Volleyball CEV Champions League a sérii přenosů motosportu Le Mans.

Nabídka Premiere Star odstartovala 1. září 2007 s původně 13 programy na nové vysílací infrastruktuře Entavio společnosti SES Astra. Eurosport 2 se stává 18. stanicí programového paketu za 13,99 euro měsíčně. Paket obsahuje E-Clips, Kabel Eins Classics, Sat.1 Comedy, RTL Living, Turner Classic Movies (TCM), Boomerang, Cartoon Network, NASN Europe, Kinowelt, MTV Entertainment, MTV Music, Nick Premium. Později byl paket rozšířen o stanice AXN, Animax, Romance TV, Playhouse Disney a Toon Disney.

Hlavní kanál Eurosport v německé verzi se nadále vysílá nekódovaně v analogové i digitální distribuci na satelitu Astra (19,2°E).

Eurosport 2 se dnes vysílá v 11 jazycích pro 30 miliónu televizních domácností do 43 zemí. Stanice odstartovala začátkem roku 2005.





Reklama




Vybrané články