Quantcast

Canal Digitaal se rozšíří o Voom HD a JimJam

| redakce | tisk

Nizozemská digitální satelitní platforma Canal Digitaal rozšíří začátkem června svoji nabídku o dva programy - Voom HD a dětský kanál JimJam. V paketu naopak skončí hard core kanál Private Spice. Informoval o tom dealery v e-mailu provozovatel služby.

Paket Canal Digitaal v současné době již nabízí tři programy ve vysokém rozlišení - Discovery Channel HD, National Geographic Channel HD, Brava HD a od léta bude v nabídce i Nederland 1 HD. Tyto programy se vysílají na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 11,778 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 v kódu Mediaguard 2.

Program JimJam se bude vysílat pro abonenty Canal Digitaal z transpondéru UPC Direct (Astra 1G, 19,2°E), na kmitočtu 12,304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4.

Mnoho zákazníků Canal Digitaal (CD) si stěžovalo na nedávné ukončení distribuce programu BBC Prime. Tento program pro CD zajišťoval paket UPC Direct. Kanál BBC Prime byl stažen z regionu střední a východní Evropy, pro kterou se připravují 3 nové programy BBC Entertainment, BBC Lifestyle a BBC Knowledge.

zdroj: broadbandTVnews





Reklama




Vybrané články