Quantcast

Další díl pořadu Duel Antonína Zelenky

| redakce | tisk

DUEL Antonína Zelenky je čtrnáctidenník a délka diskuse moderované tímto známým rozhlasovým a televizním novinářem je třicet minut. Hosty pořadu jsou předseda ČMKOS a senátor ČSSD Milan Štěch a senátor ODS a primátor Teplic Jaroslav Kubera.

A co je hlavním tématem pořadu?

Radikalizace odborů, narušení sociálního smíru a červen - měsíc neklidu - to bylo základní moto duelu se zastáncem tržní ekonomiky a regulace trhu. Odlišné vidění tohoto ekonomického světa se prolínalo v průběhu celé diskuze, která se týkala reformy veřejných financí, rozdílného pohledu na penzijní reformu a zejména na reformu zdravotnictví. Placení poplatků v ordinacích a nemocnicích a zda diferencovat v různých věkových a sociálních skupinách občanů, není jednoznačné jak z pohledu politiků, tak z pohledu ústavních soudců, jak ukázaly následující dny. Duel byl zajímavý tím, že oba diskutující se drželi věcných problémů a byli, byť silou naprosto odlišných argumentů, velmi korektní.

Třetí díl pořadu bude vysílán od 2. června v časech: 9:00 13:00 19:00 a 22:30 hod na televizním kanálu UPC Express. Během následujícího týdne pak vždy bude několikrát ve stejných časech reprizován. Zájemci ho budou moci shlédnout i na internetové adrese www.satplus.cz .

UPC Express je informační, zpravodajský a publicistický televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v sedmi regionálních variantách z plánovaných devíti. Kromě informací o aktuálních broadbandových službách (televizní vysílání, telefonní služby a vysokorychlostní internet) nabízí především regionální a městská zpravodajství a magazíny, pořady Dětské televize, hudební pořady či pořady o zdraví.

zdroj: PR UPC Express





Reklama




Vybrané články