Quantcast

Novinky Nova Hellas: Nova Cinema a Nova Sport

| redakce | tiskobrázek k článku: Novinky Nova Hellas: Nova Cinema a Nova Sport

Řecké filmové a sportovní kanály FilmNet a SuperSport vysílají na platformě Nova Hellas pod novými názvy. Ke změně označení programů došlo nedávno v souvislosti s prodejem Multichoice Nova Hellas. Novým provozovatelem placené služby je řecká telekomunikační společnost ForthNet.

Součástí prodeje Nova Hellas nebyly původní názvy vlastních filmových a sportovních kanálů a proto bylo nutné stanice přejmenovat na Nova Cinema a Nova Sport.

Řecký Filmnet, nynější Nova Cinema, je jedním z nejstarších placených TV kanálů v Evropě. Byl založen v roce 1994 a pod původním názvem vysílal až do 1. června 2008. Program pod novým názvem nedozná radikálních změn. Nova Cinema bude vysílat blockbustery, kino hity a novější filmové tituly, seriálové hity a filmy oceněné Oscary. Nova Cinema 2 je rozšířením programu Nova Cinema 1. Kanál Nova Cinema 3 přináší dobrodružné seriály a filmy. V noci vysílá pořady pro dospělé.

Nova Hellas vysílá přes satelity Hot Bird (13°E) v kódovacím systému Irdeto 2. V budoucnu hodlá programovou nabídku o další stanice, zejména o programy ve vysokém rozlišení (HDTV), na které je již vyčleněn nový transpondér.

Platforma Nova Hellas má okolo 350 tisíc abonentů.

zdroj: satelitv.net





Reklama




Vybrané články