Quantcast

Generálním ředitelem HBO v ČR se stal Cepek

| redakce | tisk

Martin Cepek (narozen 15.3.1973) byl jmenován z pozice obchodního a marketingového ředitele HBO Česká republika na pozici generálního ředitele HBO Česká republika. V Praze bude nadále spolupracovat s Ondřejem Zachem, který zůstává výkonným ředitelem HBO pro Českou republiku.

Čerstvě jmenovaný Martin Cepek vystudoval střední školu Hotelového managementu v Praze a po ukončení studií strávil několik let v hotelovém a restauračním provozu, kde zastával funkce jako vedoucí provozovny, zástupce ředitele podniku a ředitele hotelu.

Martin Cepek má za sebou více jak 13-ti letou odbornou praxi v televizně-zábavním průmyslu. První zkušenosti získal na pozici oblastního obchodního managera u společnosti Warner Bros. (Warner Home Video), kde měl na starosti veškeré obchodní aktivity spojené s prodejem a distribucí videokazet.

V roce 1996 nastoupil do společnosti HBO Česka republika jako obchodní manager - stál tak u prvního rozvoje placené televize na našem trhu. Po dvou letech byl povýšen na pozici oblastního obchodního managera pro Českou a Slovenskou republiku. Od roku 2002 zastával funkci Obchodniho a marketingoveho ředitele HBO Česka republika.

zdroj: PR HBO





Reklama




Vybrané články