Quantcast

Crawford si objednal kapacitu na NSS-7

| redakce | tisk

Společnost Crawford Communications, Inc. (Crawford) si u satelitního operátora SES NEW SKIES objednala kapacitu se šířkou pásma 20 MHz na satelitu NSS-7, na orbitální pozici 338 st. východně (22 st. západně) na dobu pěti let.

Crawford vyhrál dlouhodobý kontrakt pro poskytování mediálních, internetových a satelitních služeb pro americkou armádu Digital Video and Imagery Distribution System (DVIDS). Tato operace poskytuje spolehlivé spojení mezi globálními médii a americkou armádou. Se sítí 106 mobilních Ku pásmových vysílačů, veřejné záležitosti mohou být posílány v podobě video a audio klipů či obrázků zpět do USA. NSS-7 podporuje tuto misi.

NSS-7 je hybridním satelitem s transpondéry v Ku i C pásmu. Družice je umístěna na pozici 338°E nad Atlantickým oceánem a poskytuje pokrytí Evropy, Afriky, Středního východu a Ameriky. Satelit ze své pozice poskytuje spojení včetně internetu mezi Severní Amerikou, Evropou, Středním východem a Afrikou. Satelit má 49 transpondérů v C pásmu a 48 v Ku pásmu.

Americká společnost Crawford Communications, Inc. je předním dodavatelem elektronických mediálních služeb a poskytuje domácním a mezinárodním klientům plné spektrum video, audio, IP a satelitních služeb již od roku 1981.





Reklama




Vybrané články