Quantcast

Trojka bude v Digi TV i kabelové UPC

| redakce | tiskobrázek k článku: Trojka bude v Digi TV i kabelové UPC

Trojka, sportovní kanál Slovenské televize (STV), který startuje 8.8.2008, bude vedle satelitní platformy SkyLink dostupný i v placené satelitní službě Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (1°W) pro slovenské zákazníky. Program se zde bude vysílat ve standardním rozlišení (SD). Kmitočet bude upřesněn později.

Program TROJKA (STV3) přidá do rozšířeného souboru analogové kabelově sítě společnost UPC Broadband Slovakia, uvedl pro server mediálne.sk mluvčí společnosti Jaroslav Kolár. V digitální síti UPC Digital bude vedle standard definition i v high definition kvalitě.

Trojku naladí i zákazníci IPTV operátorů jako Orange a T-Com ve službách Fiber TV a Magio. V obou bude dostupná i HD kvalitě. Z přibližně 150 malých kabelových operátorů zatím zařazení stanice potvrdilo jen 10. STV stále jedná a seznam sítí, kde se bude program vysílat zveřejněný na webu stv.sk, ještě proto není konečný.

Trojka bude dostupná na modrých kartách SkyLink. Testovací SD vysílání již probíhá na družici Astra 1E (23,5°E), freq. 10,803 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S.





Reklama




Vybrané články