Quantcast

Public TV s regionálním zpravodajstvím

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Public TV s regionálním zpravodajstvím

Česká satelitní a terestricky šířená stanice Public TV připravila v posledních dnech pro své diváky řadu novinek. Vedle nového loga a grafického obalu stanice obohatila programové schéma o nové pořady - regionální zpravodajství.

Public TV odvysílal poprvé regionální zpravodajství z Ostravy, Brna, Plzně a Zlínska dne 11. srpna 2008 v 19:00 hodin. Zprávy pro Public TV připravují tamní regionální partnerské televize. V premiéře se vysílají vždy v 19:00 hodin a v reprízách ve 21:00, dále v 7:00, 9:00, 11:00 a v 17:00 hodin. Zpravodajství dodává například TV Polar, která tyto příspěvky do konce minulého týdne vysílala na programu CS Link TV. Ten ale v neděli 10.8. ukončil satelitní distribuci a přesunul se na internet. Vedle zpráv TV Polar se na Publicu objevují i příspěvky brněnské regionální televize B1.

Provozovatel Public TV připravuje další novinky a významné změny. V nejbližších dnech představí novou podobu svých webových stránek a také kompletní vysílací program. Další novinkou bude vysílání v širokoúhlém obrazovém formátu 16:9.

Public TV vysílá v rámci paketu CS LINK na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 11,992 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, free to air a také v rámci DVB-T sítě společnosti Czech Digital Group v Praze, Brně, Ostravě a Plzni.





Reklama




Vybrané články