Quantcast

Nizozemí bude mít vlastní verzi Mezzo

| redakce | tiskobrázek k článku: Nizozemí bude mít vlastní verzi Mezzo

Francouzský kanál Mezzo věnovaný klasické hudbě a jazzu spustí v prosinci novou lokalizovanou verzi pro Nizozemí a Flandry. Oznámil to provozovatel stanice. Nizozemský kanál bude plně lokalizovanou verzí Mezzo, která nahradí ve všech tamních distribucích stávající evropský feed.

Nizozemská verze Mezzo se bude vysílat v tamních digitálních nabídkách kabelových operátorů a ve vybraných analogových sítích. Zaměření lokalizované verze se od evropské verze Mezzo lišit nebude. Stanice se bude vysílat v nabídkách operátorů Ziggo, UPC, CAW, Delta a na satelitu v rámci Canal Digitaal/TV Vlaanderen.

Podle zatím posledního průzkumu penetrace stanice může vysílání přijímat více než 16 milionů abonentů v Evropě a distribuce se stále rozšiřuje. Přes 13 milionů abonentů je mimo Francii ve více než 37 zemích, včetně České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Německa a mnoha dalších zemí. Stanici mezinárodně zastupuje společnost Lagardère Networks International, dceřiná firma Lagardère Active Media.

Ze satelitních platforem působících v Česku a na Slovensku je stanice Mezzo v evropské verzi dostupná v rámci nabídky Digi TV.





Reklama




Vybrané články