Quantcast

CNBC Europe zkrátí svůj název na CNBC

| redakce | tiskobrázek k článku: CNBC Europe zkrátí svůj název na CNBC

Finanční zpravodajský kanál CNBC Europe mění svůj název. Od 29. září 2008 se bude evropská verze této televize vysílat pod zkráceným názvem CNBC - tedy bez názvu kontinentu, pro který se stanice vysílá. Vedle úpravy jména stanice se s výraznými programovými změnami nepočítá.

CNBC Europe nebude po přejmenování na CNBC rozšiřovat ekonomický servis z mateřské americké verze stanice. Mick Buckley, CEO stanice magazínu Horizont uvedl, že CNBC bude nadále ve všední dny přinášet více než 9 hodin programů ze sídla stanice z Londýna.

Buckley dále připomněl, že před deseti lety, kdy odstartovala evropská verze CNBC, bylo nezbytné odlišit evropskou mutaci od té americké. Business má ale globální význam, proto provozovatel nyní upraví název své evropské stanice.

CNBC (Europe) se vysílá do Evropy free-to-air na satelitu Astra 1L (19,2°E), na kmitočtu 11,597 GHz, polarizace vertikální, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S, service ID 10030, video PID 307, audio PID 308. Program je také součástí placených platforem Sky Digital, Sky Italia, Cyfra+, TPS, Showtime, TV Cabo a Meo.

zdroj: Rapid TV News





Reklama




Vybrané články