Quantcast

Humax FOXSAT-HDR pro platformu Freesat+

| redakce | tiskobrázek k článku: Humax FOXSAT-HDR pro platformu Freesat+

Jihokorejský výrobce set top boxů Humax uvedl na britský trh nový digitální pozemní HDD přijímač Humax FOXSAT-HDR (PVR-9150T) pro příjem satelitní platformy Freesat, satelitní verzi pozemní služby Freeview. Přijímač umožňuje divákům nahrávat pořady z SD i HD rozlišení.

Nový přijímač Humax je prvním satelitním set top boxem pro Freesat+ - tedy možnosti záznamu z vysílání programů na britské platformě Freesat. Přístroj Fox SAT-HDR se již objevil v obchodech John Lewis, Comet, Argos a Dixons a dalších nezávislých retailových sítích.

FOXSAT-HDR obsahuje integrovaný HDD o kapacitě 320 GB, který umožňuje zaznamenat okolo 80 hodin materiálu v HD kvalitě nebo až 200 hodin z televizního vysílání ve standardním rozlišení. Přístroj umožňuje poslech rozhlasových stanic a využití interaktivních služeb.

Přijímač má elektronický programový průvodce (EPG) s programem až na 8 dní a časovač. FOXSAT-HDR má dva tunery, takže je možné v jeden okamžik nahrávat ze dvou různých stanic.

Freesat aktuálně obsahuje dvě stanice ve vysokém rozlišení - BBC HD a ITV HD. Freesat obsahuje okolo 140 televizních a rozhlasových stanic, interaktivní služby a programy v HDTV. Služba je společným projektem veřejnoprávní BBC a komerční ITV.





Reklama




Vybrané články