Quantcast

Digi TV obnovila distribuci VH1

| redakce | tiskobrázek k článku: Digi TV obnovila distribuci VH1

Evropská mutace hudební televize VH1 (Video Hits One) se opět vysílá na multiteritoriální satelitní placené televizi Digi TV. Dnes odpoledne bylo nečekaně obnovena distribuce populární videoklipové televize na dříve vysílané programové pozici.

Program VH1 byl z paketu Digi TV vyřazen konce října letošního roku. Krátce po jeho odpojení provozovatel nabídl levnější náhradu rumunskou hudební televizi Kiss TV. Ta se ale svými kvalitami nevyrovnala původní stanici patřící do sítě MTV Networks.

Po více než třech týdnech dlouhého čekání se abonenti této platformy konečně dočkali obnovení VH1. Program se vysílá v rozlišení 480x576px s variabilním video bit ratem. Zvuk se vysílá v kvalitě pouze mono 96 kbit/s. Technická kvalita VH1 v paketu Digi TV není právě nejlepší a zájemci o lepší kvalitu musí přeladit svoji parabolu na pozici 30°W, kde se na satelitu Hispasat 1C v rámci paketu TV Cabo vysílá několik měsíců volně totižná programová verze VH1 - kmitočet 12,12 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S.

VH1 vysílá na platformě Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (1°W), na kmitočtu 12,527 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S v systémech podmíněného přístupu Nagravision 2 a 3.





Reklama




Vybrané články