Quantcast

MTG spustí nové sportovní kanály pro Pobaltí

| redakce | tiskobrázek k článku: MTG spustí nové sportovní kanály pro Pobaltí

Modern Times Group AB (MTG) spustí dva nové prémiové sportovní kanály pro Estonsko, Litvu a Lotyšsko. Stanice budou dostupné od 7. ledna 2009 pro abonenty v Pobaltí a přinesou jim lokalizované mezinárodní a regionální sportovní přenosy.

Viasat Golf bude věnován golfu. V současné době se tento program zatím vysílá jen ve Skandinávii. Nové kanály Viasat Golf a Viasat Sports Baltic doplní stávající Viasat Sport East, který je zaměřen na americké sporty jako NHL a profesionální box. Nové stanice nahradí Viasat Sport 2 a Viasat Sport 3, které jsou součástí pay-tv nabídky Viasatu pro Pobaltí a součástí tamních kabelových sítí.

Viasat Sport Baltic bude přinášet široký rozsah sportovních přenosů včetně UEFA Champions League, ICE Hockey World Championships, Euroleague basketball, tenis ATP a mnoho dalších významných regionálních sportovních událostí s komentářem v estonském, litevském a lotyšském jazyce.

Viasat Golf je jediným programem o golfu v severní Evropě, který vysílá více než 1400 hodin přímých přenosů golfu ročně včetně European Tour tournaments, American PGA Tour, Ryder Cup, British Open, US PGA Championship a US Open.

Platforma Viasat vysílá přes satelit Sirius 4 (4,8°E) v systému NDS Videoguard.





Reklama




Vybrané články