Quantcast

TV Barrandov s obrázky již i v DVB-T

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: TV Barrandov s obrázky již i v DVB-T

Promo složené z několika poskládaných obrázků z pořadů, které do vysílání připravuje TV Barrandov, se dnes objevilo v digitální pozemní síti (DVB-T), kterou provozuje společnost České Radiokomunikace. TV Barrandov vysílá v multiplexu 2.

TV Barrandov zahájí vysílání zhruba za měsíc - přesněji 11.1.2009 v 11:01 hodin a v poslední době dává stále častěji vědět. Televize okryla své programové plány a zajistila si distribuci v satelitních platformách Skylink (karty Skylink a Gital) a v placené televizi UPC Direct na družici Astra (19,2°E).

UPC Direct byl vůbec první distribuční sítí, ve které se objevilo promo TV Barrandov. Stalo se tak včera 8.12.2008. O den později první obrázky TV Barrandov mohou vidět i majitelé digitálních televizorů či terestrických set top boxů v územích, které jsou pokryté pozemním digitálním signálem.

TV Barrandov s obrázky již i v DVB-T
▲ TV Barrandov s obrázky již i v DVB-T

TV Barrandov se stane třetí plnoformátovou celoplošnou televizí, která bude vysílat v České republice, po stanicích TV Nova a Prima TV se kterými bude vysílat ve společném DVB-T multiplexu. Ten bude od příštího týdne obsahovat také Nova Cinema a v budoucnu i druhý program Prima TV.





Reklama




Vybrané články