Quantcast

Dočasně volně i horror kanál Dark

| redakce | tisk

Vedle ruského horrorového kanálu NSTV (Nastojašeje strašnoje televiděnije) může satelitní divák v současné době ladit další program, který je jinak trvale kódován. Jde o stanici Dark. Program se vysílá v rámci programového balíčku Teuve - Multivision.

Paket Teuve Multivision se vysílá na družici Intelsat 3R na pozici 43°W, na kmitočtu 12,659 GHz, polarizace vertikální, SR 28670, FEC 2/3, DVB-S. V paketu je šířen zmíněný kanál Dark zaměřený na horrory a thrillery. Vysílá denně od 9:00 do jedné hodiny po půlnoci. Od jedné v noci do čtyř na stejné programové pozici je porno kanál Canal 18.

Dočasně volně i horror kanál Dark
▲ Dočasně volně i horror kanál Dark

Teuve Multivision dále obsahuje filmové kanály MGM Multi, CTK, dále Xtrm, dětský KidsCo, Buzz, přírodopisný Natura, dále filmové Somos, CineStar, Pacha TV a Jump. Do kdy budou stanice v režimu volného vysílání není oficiálně známo. Podle dostupných informací do začátku roku 2009.

Platforma Teuve Multivision je obvykle kódována systémem Irdeto 3. Dříve se vysílala v systému Nagravision 1 na družici Hispasat (30°W). Z důvodu slabého zabezpečení se provozovatel paketu, který je určen výhradně pro kabelové operátory (DTC), rozhodl před 2 lety změnit satelitní systém a podmíněný přístup.





Reklama




Vybrané články