Quantcast

100 tisíc zaktivovaných karet TNK

| redakce | tisk

Cyfrowy Dom, společnost patřící pod ITI Neovision, včera 7.1.2009 překročila magickou hranici 100 tisíc aktivovaných karet virtuální platformy Televize na Kartě (TNK). Služba odstartovala na polském trhu 3.10.2008 a těší se mimořádné popularitě.

7. ledna byla zaktivovaná 100 tisící přístupová karta TNK, prodáno jich bylo přes 150 tisíc - jde o karty, které si zákazníci ještě nezaktivovali nebo jsou na skladě prodejců se satelitní technikou.

Rychlému růstu v poslední době pomohlo odpojení analogového satelitního signálu programu TVN na družici Hot Bird (13°E) a také dokončení přechodu na nové přístupové karty Nagravision 3 u provozovatele platformy Cyfrowy Polsat a zamezení neautorizovaného příjmu polských programů způsobilo velký zájem o příjem alespoň základních programů.

Do konce loňského roku bylo v prodeji 140 tisíc karet, z toho bylo 92 tisíc již zaktivovaných. Za jeden lednový týden bylo zaktivováno dalších 8 tisíc přístupových karet TNK. Jde o nejlevnější přístup k digitálnímu satelitnímu signálu některých polských programů - bezplatně jsou k dispozici TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a religia. Od data aktivace karty má divák po 3 měsíce k dispozici i balík placených programů. Pak si může balík pay-tv kanálů zaktivovat podle ceníku TNK.

TNK se vysílá přes satelity Hot Bird (13°E) v systému Conax.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články