Quantcast

bebe TV VOD v nabídce O2 TV

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: bebe TV VOD v nabídce O2 TV

Dne 1. března 2009 se IPTV nabídka O2 TV společnosti Telefonica O2 Czech Republic, a.s. rozšířila o službu bebe tv VOD (Video on Demand). Zákazníci O2 TV najdou bebe tv VOD od začátku tohoto měsíce ve Videotéce v sekci pro nejmenší.

bebe tv VOD je výběrem toho nejlepšího z produkce určené dětem ve věku od 6 do 36 měsíců. Služba bebe tv VOD umožňuje nejmenším divákům a jejich rodičům vybírat si ze široké nabídky nejoblíbenějších krátkých animovaných pohádek a příběhů v čase, který jim nejvíce vyhovuje.

bebe tv je 100 procentně edukativní kanál zaměřený na kognitivní rozvoj batolat. Všechny animace jsou vytvářené s dohledem dětského psychologa, aby vyhovovaly potřebám malých diváků. Program neobsahuje reklamu a ani násilné prvky.

Knihovna bebe tv VOD je dostupná 24 hodiny denně 7 dníé v týdnu.

Programy a služby bebe tv, bebe tv HD, bebe tv Mobile a bebe tv SVOD provozuje bratislavská společnost Mega Max Media s.r.o., která vysílá své programy na území České republiky, Slovenska, Maďarska, Polska, Rumunska, Bulharska, Srbska, Chorvatska, Černé Hory, Kosova, Malty, Kypru, Turecka, Nigérie, Estonska, Litvy, Rakouska, Nizozemí, Belgie a Lucemburska.





Reklama




Vybrané články