Quantcast

Fishing+Hunting s výhodnou nabídkou a rybářskou celebritou J. Vágnerem

| redakce | tisk

Televizní kanál Fishing&Hunting nabídne na veletrhu Rybaření výhodné předplatné. Na stánku televizního kanálu navíc cestovatel a rybář Jakub Vágner pokřtí aktuální DVD Amazonie a anglické verze posledních dokumentů Thajsko a Texas.

Na největší přehlídce kompletního sortimentu rybářských potřeb v Česku nechybí ani tématický televizní kanál Fishing&Hunting. Pro všechny návštěvníky, kteří mezi 18. a 22. březnem zavítají na Výstaviště Brno, připravil malý dárek. Stačí vyplnit krátký dotazník u hostesky na stánku Fishing&Hunting (stánek 080).

Televizní kanál o rybářství, lovu a dobrodružství společně se satelitní platformou CS Link nabízí zvýhodněný nákup dekódovací karty CS Link. Při objednání na veletrhu nebo do dvou týdnů po jeho skončení (nejpozději do 6. dubna na telefonním čísle 848 200 200) zaplatí zákazníci za dekódovací kartu jen 1.590 korun místo běžných 1.990 korun.

Na stánku Fishing&Hunting nebudou chybět ani celebrity. Své nové DVD „Amazonia“ (v češtině i angličtině) a anglické verze DVD „Thajsko“ a „Texas“ tu 20. března v 17:30 pokřtí známý rybář a cestovatel Jakub Vágner. Na stánku také zazpívá Tereza Vágnerová. Křest navazuje na Jakubovu přednášku o rybolovu a dobrodružství v exotických zemích, kterou si návštěvníci mohou poslechnout od 16 hodin v přednáškové části pavilonu F.

Syn hudebníka Karla Vágnera loni „vychytal“ svůj pátý světový rekord. V amazonském pralese ulovil téměř dvouapůlmetrovou rybu. Šlo o arapaimu gigas 130 kg těžkou a 2,49 metru dlouhou. V Amazonii nejenom rybařil, ale také si vyzkoušel život mezi místními indiány a zažil dobrodružné setkání s tlupou opic i jaguárem.

Nejen tyto zážitky zachycuje na aktuálním DVD „Amazonia“. Jakub Vágner má za sebou i další rybářské výpravy do exotických míst; rybařil už mimo jiné v Thajsku nebo v Mongolsku. Jakub patří mezi nejuznávanější odborníky v Evropě, publikuje v domácích i zahraničních médiích a natočil několik filmů o rybaření.

zdroj: PR F+H





Reklama




Vybrané články