Quantcast

TVP Sport a TVP Info vstupují do paketu Cyfrowy Polsat

| redakce | tisk

Polská veřejnoprávní televize TVP (Telewizja Polska) a Cyfrowy Polsat, největší poskytovatel placené televize v Polsku, podepsaly kontrakt, který umožňuje rozšířit počet programů TVP na této satelitní síti. Nově zákazníci budou moci přijímat programy TVP Sport a TVP Info.

Oba programy TVP budou pro abonenty CP zařazeny již v příštím týdnu.

Smlouva se satelitní platformou umožní rozšířit technickou dostupnost tématických stanic pro další diváky. Cyfrowy Polsat zatím nabízí oba všeobecné kanály TVP 1 a TVP 2. Nově budou mít k dispozici - sportovní program TVP Sport a zpravodajsko-informační televizi TVP Info. Díky tomu se rozšíří dostupnost programu TVP Sport o dalších 2,7 milionu diváků.

TVP Info a TVP Sport budou na platformě Cyfrowy Polsat dostupné od pondělí příštího týdne po vyřešení technických problémů.

TVP Sport bude zařazen do programové nabídky Sport paketu Cyfrowy Polsat a také pro zákazníky, kteří si abonují nabídku Relax Mix, Relax Mix+HBO a Super Film. Program TVP Info bude k dispozici všem klientům Cyfrowy Polsat v rámci tří základních paketů Mini, Mini Max a Family. Zbývající stanice TVP Kultura a TVP Polonia budou nadále šířeny free-to-air, takže budou dostupné bez jakýchkoliv pravidelných poplatků.

zdroj: media2.pl





Reklama




Vybrané články