Quantcast

Nova Cinema stále nejsledovanějším filmovým kanálem

| redakce | tisk

Nova Cinema byla i v březnu nejsledovanějším filmovým kanálem. V cílové skupině dospělí 15-54 let s téměř 2% podílem na sledovanosti je nejsledovanější stanicí z hlediska ostatních televizí.

Filmový kanál Nova Cinema si drží vedoucí pozici v soutěži o diváckou přízeň mezi ostatními stanicemi v cílové skupině dospělí 15-54 let s podílem na sledovanosti 1,9 %. V březnu 2009 je druhou nejsledovanější televizí v kategorii ostatních stanic po zpravodajském kanálu ČT24, a to jak za cílovou skupinu jednotlivci 4+, tak i za cílovou skupinu dospělí 15+. V cílové skupině dospělí 15+ dosahuje Nova Cinema podílu na sledovanosti za celý den 1,5 %. Penetrace stanice Nova Cinema je v současnosti 56,9 %.

Nova Cinema vysílá řadu úspěšných filmů. V nejbližších dnech nabídne divákům známé snímky světové kinematografie mimo jiné Amélie z Montmartru, Milion Dollar Hotel, Dům duchů či Pravidla moštárny. Ze seriálové tvorby bude od dubna 2009 vysílat mimo jiné populární sitcom Dva a půl chlapa v hlavní roli s Charlie Sheenem, premiéru amerického seriálu Vražedný souboj či exotickou telenovelu pro milovníky romantiky Andílci. Navíc přináší stále čerstvé zprávy ze světa celebrit a kinematografie.

Zdroj: ATO - Mediaresearch, březen 2009





Reklama




Vybrané články