Quantcast

UPC spouští novou satelitní televizní nabídku UPC Direct Plus

| Tisk

logoSpolečnost UPC Česká republika, a. s. která pátým rokem úspěšně provozuje digitální satelitní televizi UPC Direct, dnes oficiálněpředstavila její nabídku s doplňkovým balíčkem sedmi nových televizních programů. Balíček se jmenuje Plus, a zahrnuje dva dokumentární programy Viasat History a Viasat Explorer, dva dětské programy Cartoon Network a Boomerang, akční AXN, večerní filmový TCM a erotický program Private Blue. Nová služba stojí 152 Kč měsíčně, tedy 5 Kč denně.

Předplatí-li si zákazník k těmto nabídkám navíc prémiové kanály HBO nebo Private Gold nebo oba, může získat slevu přesahující až 100 Kč.

Nabídka Plus je konkrétním výsledkem naší snahy přinášet našim divákům to nejlepší a nejzajímavější z americké a evropské televizní produkce: z hlediska obsahu jde o nejvyšší světovou kvalitu,“ vítá zavedení nové digitální televizní nabídky generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: „ na rozdíl od dřívějška dnes záleží jen na divákovi, co chce sledovat: UPC Direct teď nabízí skutečně všechny žánry. Za pět let své existence na českém trhu se UPC Direct stal neodmyslitelnou součástí desítek tisíc rodin, které v oblasti zábavy a poučení staví na co nejširším a nejkvalitnějším výběru a my budeme usilovat o to, aby se i prostřednictvím nově zavedené nabídky jejich počet nadále rozšiřoval.

Jsme rádi, že můžeme přispět k rozšíření satelitní televizní abídky UPC Direct Plus poskytnutím dalšího transpondéru,“ říká Alexander Oudendijk, senior viceprezident SES ASTRA, provozovatele satelitu Astra a dodává: „ASTRA má zájem o další rozvoj satelitního vysílání v zemích střední Evropy a velmi oceňuje dobrou spolupráci s UPC Direct na tomto poli.

Digitální satelitní televize UPC Direct odstartovala své vysílání v České republice prostřednictvím satelitu Astra již 14. září 2000. Nabízí až 150 televizních programů v digitální kvalitě obrazu a zvuku všech žánrů. Nejoblíbenější z nich mají český dabing. Satelitní digitální televize UPC Direct je bez výjimky dostupná na území celé České republiky. Každý nový zákazník UPC Direct v současné době získá při objednání služby přijímací zařízení/přístupovou kartu zdarma, satelitní anténu za 1 Kč a stejně, tedy 1 Kč, zaplatí jako aktivační poplatek.

Společnost UPC rovněž u této příležitosti nově nastavila programové předvolby na přijímačích Philips, zapůjčených zákazníkům. Programy jsou řazeny podle žánru, přičemž a u každého z nich je rezervováno několik pozic pro budoucí spuštění dalších TV stanic. Žánrové skupiny jsou následující: tuzemské TV programy, zábavné a dokumentární TV programy, filmové TV programy, sportovní TV programy, dětské TV programy, hudební TV programy, zpravodajské TV programy, vybrané zahraniční TV programy, TV programy pro dospělé, ostatní.

Nová nabídka Plus zahrnuje následujících sedm televizních kanálů v češtině a v angličtině:

AXN: nabízí akční a dobrodružné seriály, adrenalinové sporty a filmy. Do programové nabídky AXN mimo jiné patří úspěšné seriály jak z USA, tak z Evropy – např Lost (Ztraceni),CSI: NY či Star Trek: Enterprise. Vysílá 24 hodin denně v českém jazyce

Viasat History: je určen těm, kteří se zajímají o dějinné a kulturní souvislosti minulosti i dneška. Věnuje se jak historickým světovým událostem od starověku po současnost, tak milníkům ve vědě, kultuře a sportu.Navíc přináší portréty historických osobností a nabízí dva historické celovečerní filmy týdně. Vysílá 18 hodin denně, přibližně od 6.00 hod do 24.00 hod. Od 1.6. 2005 plně v českém jazyce. V ČR jde o jeho premiéru

Viasat Explorer: přináší dokumenty o cestování bez cestovních kanceláří, extrémních sportech,rychlých vozech, moderní technice i o přírodě. Vysílá 18 hodin denně, přibližně od 6.00 hod. do 24 hod. Od 1.6.2005 plně v českém jazyce. V ČR jde o jeho premiéru.



Cartoon Network: známý a populární nejen dětský program plný světově známých kreslených filmů z vlastní produkce Cartoon Cartoon. Vysílá 15 hodin denně, přibližně od 6.00 hod do 21.00 hod, v anglickém jazyce.
TCM: je program zaměřený na starší a klasické americké filmy a velmi oblíbený zejména u lidí střední generace. Vysílá 9 hodin denně od 21.00 hod do 6.00 hod (vždy po ukončení vysílání dětského programu Cartoon Network), v anglickém jazyce.

Boomerang: jde o zcela nový, sesterský program televize Cartoon Network, který se v České republice objevuje úplně poprvé. Tento dětský program nabízí pořady plné animovaných známých i méně známých postaviček a zvířátek z dílen Hanna Barbera a Loony Tunes Je určen nejmenším dětem ve věku 4 – 9 let. Vysílá 24 hodin denně v anglickém jazyce.
Privat Blue: vysílá filmy, seriály, krátkometrážní snímky a reportáže s lehkou erotickou tématikou. Je to televize, která je určena výhradně dospělým. Vysílá 6 hodin denně od 23.00 do 5.00 hod.

z TZ UPC ČR

redakce





Reklama




Vybrané články