Quantcast

Akce: Karta Gital s ČT a Primou bez registračního poplatku

| Tisk

Karta diGITALlink Firma Gital, jeden z distributorů dekódovacích karet pro příjem českých programů ze satelitu Astra 3A a Astra 1D, přišel s limitovanou sérií karet, kde není potřeba uhradit roční registrační poplatek pro příjem základní programové nabídky (ČT1, ČT2, ČT4 Sport, Prima TV).

Zákazník pořízením této přístupové karty ušetří 200,-Kč, což je cena kupónu, kterým se aktivuje základní programová nabídka. "K registraci karty na 12 měsíců použije zákazník vánoční kód 242424121212, který je nalepen na obalu karty. Kód lze použít jen na této limitované sérii karet, na ostatních kartách je kód neúčinný. Karta je prodávána za stejnou cenu, jako normální GITAL karta," uvádí obchodní oddělení Gitalu. Firma dále upozorňuje, že limitovanou sérii bude zákazníkům zasílat na objednávky zaslané do konce roku 2006.

Nová akce Gitalu je určena především všem zákazníkům, kteří chtějí příjem základní programové nabídky - tj. příjem programů ČT a Prima TV a zatím si nechtějí objednávat placené programy. Pro zájemce o placený kanál HBO nabízí firma speciální váční kartu "Gitalku" za 2499,-Kč, která obsahuje dekódovací kartu s 50 procentní slevou (za 499,-Kč) a roční příjem filmového kanálu HBO za 2000,-Kč. I tato zvýhodněná nabídka skončí koncem letošního roku.



Dekódovací karta diGITALlink umožňuje příjem kompletní programové nabídky CS LINKu včetně placených kanálů HBO, CS Film a Galaxie Sport.

Paket CS LINK se vysílá ze dvou transpondérů na pozici 23,5°E na družicích Astra 3A a Astra 1D.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články