Quantcast

Firma Chellomedia získala dětský kanál Minimax

| Tisk

logo Společnost Chellomedia, evropská divize obsahu společnosti Liberty Global, Inc, získala zbývajících 50 procent akcií v dětském kanálu Minimax. Chellomedia původně držela 50% podíl v předním dětském kanálu od roku 2004 a byla součástí TV investic v regionu střední a východní Evropy. Firma ve střední Evropě provozuje programy Sport1 a Sport2 a podílí se na filmovém kanálu MGM.

Minimax je vytvořen a vysílán v několika místních jazycích pro Maďarsko, Českou republiku a Slovensko, Rumunsko, Chorvatsko, Srbsko, Bosnu a Hercegovinu, Makedonii a Černou Horu. Vysílání stanice je zaměřeno na diváky ve věku od 2 do 12 let. Kanál si klade za cíl přinášet kvalitní pořady bez násilí, zábavu a vzdělávací programy. Ve vysílání se objevují seriály jako THOMAS & FRIENDS, PINGU, MAKE WAY FOR NODDY, PLAY WITH ME SESAME, MAYA & MIGUEL a BIBI BLOCKSBERG.

Mike Moriarty, generální ředitel Chellomedia Central Europe k tomu uvedl: "Jsme velmi potěšeni z provedení stanice managementem Minimaxu a vítáme je do rodiny Chellomedia".

Chellomedia je dodavatel obsahu Liberty Global a přední mezinárodní provider a distributor TV programů, obsahu a digitálních programů. V současnosti vlastní a provozuje 22 TV kanálů a řadu digitálních služeb (na vyžádání; interaktivní služby). Tyto značky jsou distribuovány přes 47 feedů a multiplexů, které oslovují celkem 187 milionů domácností po celém světě ve více než 120 zemích.



Chellomedia se zaměřuje na tématické TV kanály, zajištění práv, distribuci kanálů a prodej a marketing, dále na služby on-demand a nová média a širokopásmový internet.

Minimax se vysílá v kabelových sítích a také na satelitních platformách UPC Direct (Astra 1G, 19,2°E, freq. 11,992 GHz, pol. H, SR 275000, FEC 3/4, CA CryptoWorks) a také Digi TV (Intelsat 10-02, 1°W, 12,563 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, CA Nagravision 2).

redakce





Reklama




Vybrané články