Quantcast

AXN Sci-Fi s novou podobou pro diváky ve střední Evropě

| Tisk

logo AXN SCI-FI je „královstvím imaginace“ - hájemstvím tajemství a nadpřirozena. Nové logo tohoto kanálu vyjadřuje jeho pozměněnou programovou náplň.

Kabelová a satelitní síť Sony Pictures Television International na kanálu AXN SCI-FI, který nabízí dobrodružství v šesti zemích střední Evropy (v Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku) spouští novou podobu tohoto kanálu, odrážející změny v jeho programové skladbě.

Od počátku vysílání ve zmíněném regionu, kdy se kanál AXN SCI-FI orientoval pouze na žánr science-fi ction, získal i další populární pořady s prvky tajemství a nadpřirozena.

Kanál AXN SCI-FI pokračuje ve vysílání kvalitních sci-fi seriálů typu Battlestar Galactica, Hvězdná brána a Hvězdná brána: Atlantida. Kromě nich má k dispozici řadu dalších kvalitních programů a filmů, jež by měly přilákat k obrazovkách i ženské publikum. Do programu jsou proto čerstvě zařazeny také seriály Pán času (Doctor Who), Pravěk útočí (Primeval) a Dark Angel, v němž hlavní roli ztvárnila Jessica Alba.

logo Pán Času (Doctor Who) – od úterý, 6. dubna, každé úterý a čtvrtek ve 23:00 hod.
Hrdinou kultovního britského seriálu je tajuplný „pán času“, jenž přežil zničující válku a bojuje proti zlu ve všech podobách.

Pravěk útočí (Primeval) – od středy, 7. dubna, každou středu ve 23:00 hod.
Je možné, že dinosauři přežili a chtějí zaútočit na lidi? Po obrovitých pravěkých zvířatech pátrá profesor Nick Cutter se svými kolegy a studenty.



Dark Angel – od čtvrtka, 13. května, každé úterý a čtvrtek ve 22:00 hod. Tvůrci tohoto seriálu James Cameron a Charles Eglee zavádějí diváky do ponuré budoucnosti, kdy se svět octl v totálním kolapsu. Geneticky zmutovaná hrdinka (hraje ji Jessica Alba) zachraňuje ohrožené lidstvo s pomocí všetečného novináře.

Nové logo AXN SCI-FI, na které se diváci mohou těšit od 20. dubna 2010, souvisí s rozsáhlou reklamní kampaní. O zmíněných změnách v programu tohoto oblíbeného kanálu se lze dočíst i na nových webových stránkách www.axnscifi.com. V souvislosti s jeho novou podobou chce kanál AXN SCI-FI získat širší publikum. Jeho těžištěm však zůstává prezentace fantastických dobrodužství, jež vzrušují imaginaci diváků.

AXN SCI-FI má ve střední Evropě více než 5,5 milionu předplatitelů a vysílá v šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku. Kanál se soustřeďuje na špičkové sci-fi programy a fi lmy. Jeho cílovou skupinou jsou diváci ve věkové kategorii od 16 do 49 let, kteří rádi sledují tajuplná dobrodružství.

Kanál AXN Sci-Fi je pro DTH příjem dostupný ze satelitní platformy CS Link . Od května bude stanice dostupná také v nabídce UPC Direct z nové pozice 0,8°W (satelity Thor 5 a Thor 6).

redakce





Reklama




Vybrané články