Quantcast

Hudební Virgin Radio TV volně na 13E

| Tisk

Na satelitním systému Hot Bird na orbitální pozici 13 st. východně zahájila provoz další volně šířená hudební televize - Virgin Radio TV. Jedná se o televizní verzi italské rozhlasové stanice Virgin Radio. Televizní i rozhlasová stanice Virgin vysílají FTA v rámci stejného satelitního multiplexu provozovaného společností M-Three satcom. Virgin Radio je také šířeno i prostřednictvím italské pay-tv služby Sky Italia v systému NDS Videoguard.


obrázek

Stanice Virgin Radio Television byla doposud šířena v některých italských městech prostřednictvím digitálního terestrického vysílání (DVB-T). Nyní se díky satelitní distribuci na družici Hot Bird 8 (13°E) dostává program do všech satelitních domácností v Itálii a prakticky do celé Evropy, severní Afriky a Středního Východu.


obrázek

Virgin Radio Television přináší rockovou hudbu a její různé žánry (například rock and roll, alternativní hudbu). Ve vysílání rotují videoklipy jak staršího data, tak i novější (od 70. let minulého století po dnešek). Vedle videoklipů stanice vysílá informace ze světa módy, filmu, knih a sportu. Kanál vysílá v širokoúhlém obrazovém formátu 16:9.

technické parametry:

satelit: Hot Bird 8 (13°E)
kmitočet: 11,541 GHz
polarizace: vertikální
SR: 22000
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK
identifikace: VIRGIN RADIO TV


video PID: 6010 / MPEG-2/SD
audio PID: 6011
PCR PID: 6010
PID PMT: 3601
Provider: M-Three satcom
CA systém: žádný (FTA)

podle satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články