Quantcast

Top Shop TV - mezinárodní nákupní kanál testuje v češtině

| Tisk

logo Na satelitu Thor 6 (0,8°W) zahájila testovací vysílání mezinárodní teleshoppingová stanice Top Shop TV určená pro země střední a východní Evropy - konkrétně pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko. Tedy země regionu, které jsou klíčové pro orbitální pozici 0,8 st. západně, kde jsou umístěny Thor 5 a Thor 6 norského satelitního operátora Telenor Satellite Broadcasting (TSBc).

Top Shop TV se objevil v rámci multiplexu ESS (Eastern Space Systems) na pozici po televizi Sport Klub Polska, která pozici 0,8°W opustila.

V době publikování textu byly v provozu všechny 4 audio stopy - česká, slovenská, maďarská a rumunská. Zatím ale nefungoval obraz. Pravděpodobně probíhají poslední přípravy před ostrým startem kanálu.

Top Shop TV je klasický kanál, který poskytuje produkty prostřednictvím televizní obrazovky. Stanice představuje produkty a na obrazovce jsou podrobnosti o způsobu objednání propagovaného výrobku.

technické parametry příjmu:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,747 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000 ksymb/s
FEC: 5/6


CA systém: žádný ( FTA)

Top Shop TV vysílá FTA, takže vysílání bude moci sledovat divák s FTA programy ale i abonenti mezinárodních platforem Digi TV a UPC Direct, které na pozici 1°W/0,8°W vysílají.

redakce





Reklama




Vybrané články